Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ vs ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1-0


Πριν και κατά τη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών στο Τ.Ξ.Γ.Μ.Δ. γίναμε μάρτυρες μιας σειράς αυθαιρεσιών, τις οποίες οφείλουμε να καταγγείλουμε.


·     Η Εφορευτική Επιτροπή ορίστηκε αυθαίρετα από το Δ.Σ. κι όχι από την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, όπως ορίζεται στο Καταστατικό.

Άρθρο 12ο

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Οι αρχαιρεσίες διεξάγονται με την μέριμνα τριμελούς εφορευτικής επιτροπής που εκλέγεται από την τακτική Γενική Συνέλευση .


·       Η αυθαίρετα ορισμένη εφορευτική επιτροπή καθυστέρησε την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών , οι οποίες σύμφωνα με το άρθρο 8 του καταστατικού έπρεπε να γίνουν την επομένη των εκλογών   (Πέμπτη 17/05/2012 ), ενώ τελικά θα γίνουν την Τρίτη 22/05/2012 .

Άρθρο 8ο

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο Σύλλογος διοικείται από το Δ.Σ που εκλέγεται κατά τα σχετικά άρθρα . Ο αριθμός των μελών καθορίζεται σε επτά (7). Η θητεία του Δ.Σ είναι ετήσια . Το νεοεκλεγμένο Δ.Σ την επομένη της εκλογής του συνέρχεται υποχρεωτικά υπό την προεδρεία εκείνου που πήρε τις περισσότερες ψήφους και εκλέγει με μυστική ψηφοφορία μεταξύ των μελών του τον Πρόεδρο ,τον Αντιπρόεδρο , τον Γενικό Γραμματέα, τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα και τον Ταμεία και τα δύο μέλη .


·       Η πρόεδρος της παράνομα ορισμένης Εφορευτικής Επιτροπής αποφάσισε αυθαίρετα να αλλάξει το όνομα της παράταξής μας στο ψηφοδέλτιο, από ΦΑΣΜΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟΥ σε ΦΑΣΜΑ, με αβάσιμες προφάσεις.


     Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους πρακτικές που γίνονται άμεσα αντιληπτές από τα μέλη του συλλόγου είναι απολύτως κατακριτέες και δε θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν .


ΦΑΣΜΑ
Ανεξάρτητοι  Φοιτητές  Μεταφραστικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια (ανώνυμα και επώνυμα) δημοσιεύονται έπειτα από έγκριση. Οι πασπαριές φιλτράρονται για λόγους δημόσιας υγείας, καθώς σύμφωνα με διεθνείς επιστημονικές μελέτες προκαλούν τύφλωση λόγω των αμέτρητων ορθογραφικών λαθών και ναυτία λόγω του εμετικού τους περιεχομένου.